liikekulma

Toimistohotelli

Nurmes
Keskeinen sijainti
9 toimistoa
6 Lounge -etätyöpistettä
Kokoustila
Alkaen 25 €/ pv
taustatietoa

Toimistohotelli

Liikekulman toimistohotelli vuokraa valmiiksi kalustettuja toimistoja sekä Lounge -etätyöpisteitä lyhyt- ja pitkäaikaiskäyttöön. Lisäksi vuokraamme ajanmukaisesti varustettua kokoustilaa, joka soveltuu hyvin kokousten ja palavereiden lisäksi erillaisten esittelyiden ja pienimuotoisten luentojen järjestämiseen. Tilavuokraan sisältyy nopea nettiyhteys, kokoustilan vapaa käyttö, sähkö ja vesi sekä toimistokohtainen nimetty parkkipaikka. Toimistohotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Nurmeksen keskustassa. Vain kivenheiton päässä rautatie- ja linja-autoasemilta. Kiinteistön edestä löytyy asiaskasparkkipaikat. 

 

Nykyajan hektisyyttä on hyvä tasata vaikkapa tekemällä etätöitä Nurmeksessa. Täältä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut, luonnon rauhaa ja läheisyyttä sekä erittäin hyvät ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Toki meiltä löytyy tilaa myös ihan paikallisille toimijoillekin. Tervetuloa!

Mika ja Marjo Mustonen, Toimistohotelli

moneen lähtöön

Toimistoja ja etätyöpisteitä

Tarvitsetpa toimistoa yrityksellesi, etätyöpistettä työmatkallesi,  rauhallista työhuonetta opiskeluun tai kokoustilaa kokoukseen, neuvotteluun, luentoon tai tuote-esittelyyn, niin meillä Toimistohotellilla löytyy siihen sopivaa tilaa.

Toimistoa

Kokoustila

Lounge -etätyöpistettä

Toimistot

Toimistoissamme on peruskalustus ja nopea netti. Vuokra sisältää sähkön, veden, nettiyhteyden, toimistokohtaisesti osoitetun  parkkipaikan, kokoustilan ja Lounge -etätyöpisteiden vapaan käytön varauksen mukaan sekä yhteiskäytössä olevat yleistilat ja henkilökuntakahvion

 • Peruskalustus
 • Nopea 250/50 Mt Wlan/WiFi -yhteys
 • Vapaa kokustilan käyttö

Vuokrat alkaen

Toimiston vuokra alkean €/pv (alv 0%)

27 €

Lounge -etätyöpisteen vuokra alkaen €/h (alv 0%)

10 €

Kokoustilan vuokra alkaen €/h (alv 0%)

25 €

Sopivaa tilaa moneen tarpeeseen

Toimisto 9

Soveltuu kahden hengen toimistoksi. Toimistossa kaksi sermillä eristettyä työpistettä kalusteineen. 

 • Tuplatoimisto
 • Nopea nettiyhteys
 • Näkymä Pieliselle
Vuokra €/kk (alv 0%)

345 €

Vuokra €/vko (alv 0%)

117 €

Vuokra €/pv (alv 0%)

37 €

Toimisto 10

7 m2 toimisto yhden hengen toimisto, josta näkymä Pieliselle.

 • Pienin toimistomme yhdelle vaikka työhuoneeksi
 • Nopea nettiyhteys
 • Näkymä Pieliselle
Vuokra €/kk (alv 0%)

261 €

Vuokra €/vko (alv 0%)

117 €

Vuokra €/pv (alv 0%)

25 €

Kokoustila

Nykyaikaisessa kokoustilassamme järjestää helposti 6-15 hengen kokouksen tai tilaisuuden. Soveltuu hyvin myös luentojen ja tuote-esittelytilaisuuksien järjestämiseen.

 • 65″ UHD näyttö
 • Neuvottelupöytä 6-10 hengelle
 • Nopea nettiyhteys
Vuokra €/kk (alv 0%)

345 €

Vuokra €/vko (alv 0%)

117 €

Vuokra €/pv (alv 0%)

37 €

Ota yhteyttä

2 + 14 =

Ruoka & juomat

Henkilöstökahvio käytössänne

Kahvi, tee & virvokkeet 

Vuokra ei sisällä kahveja, teetä tai virvokkeita vaan vuokralaiset huolehtivat niistä itse. Henkilöstökahviosta löytyy termospulloon suoraan keittävä Moccamaster -kahvinkeitin sekä perkolaattori isompaa tarvetta varten sekä vedenkeitin teen juojia varten. Kahvi- ja teeastiastojen käyttö kuuluu vuokraan. Myös jääkaappi-pakasti on käytettävissä virvokkeiden säilyttämiseen. 

Ruokailu & Pitopalvelu 

Omatoimiruokailu onnistuu hyvin henkilöstökahviossa, josta löytyy astiastot ja mikroaaltouuni ruoan lämmittämiseen. Toimistohotellin välittömästä läheisyydestä löytyy myös useita ruokapaikkoja.

Toimistohotelli perustettiin, koska paikkakunnalta puttuu tällainen palvelu. Halusimme tarjota alueen pienyrittäjille ja yhdistyksille mahdollisuus laadukkaaseen toimistotilaan keskellä kaupunkia. Samalla myös tarjoutui tilaisuus yhdistää matkailua ja työskentelyä uudella tavalla. Nyt on oivallinen mahdollisuus yhdistää etätyö ja harrastaminen. Nurmes tarjoaa hyvät puitteet puhtaasta luonnosta nauttimiseen ja monipuoliseen harrastamiseen. 

Mika Mustonen, toimistusjohtaja/ Infinito Kiinteistöt Oy

Teitä palvelee

Mika & Marjo Mustonen

Toimistohotellia pyörittää saman kiinteistön katutasossa sijaitsevan oman kuntosali- ja fysioterapiayrityksensä ohessa Mika ja Marjo Mustonen. Heidät löytää kerrosta alempaa elleivät ole toimistohotellin puolella sijaitsevassa toimistossaan.

lisätietoa

Palvelut

Ilmainen nopea netti & WiFi

Vuokraan sisältyy aina nopea netti. Toimistoista löytyvän kiinteän yhteyden lisäksi toimistohotellissa on WiFi-yhteys.

Kalustetut toimistot

Toimistoissa on peruskalustuksena säädettävä työpöytä, työ- ja asiakastuolit sekä arkistokaappi.

Kokoustila

Kokoustilan vapaa käyttö sisältyy viikko- ja kuukausivuokraan. Päivä- ja tuntivuokralla olevat asiakkat voivat vuokrata tilaa
25€/h (alv 0%).

Lounge -aulatyöpisteet

Tunti- tai päivävuokrattavat Lounge -aulatyöpisteet (tulossa pian!) soveltuvat erityisesti lyhytaikaista työpistettä tarvitseville. Niiden vapaa käyttö sisältyy viikko- ja kuukausivuokraan  

Henkilöstökahvio

Yhteiskäytössä olevasta kahviosta löytyy kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin sekä astianpesukone. Kahvi- ja teeastiastoa löytyy kokousväen tarpeisiin.

Aula- ja odotustila

Vuokraan sisältyy aulassa  yhteinen odotustila asiakkaille.

Ilmainen pysäköinti

Toimiston vuokraan sisältyy ilmainen nimetty parkkipaikka. Lämmitystolpan vuokra on 10€/kk (alv 0%).

Tulostus- ja kopiointi

Toimistohotellissa ei ole yhteistulostinta, mutta tarvittaessa tulostus-, kopionti- ja skannauspalvelua voi ostaa pientä korvausta vastaan alakerrasta Kinesiocenter Kuntoilukeskukselta. 

Tilan vuokraaminen

Vuokrattavasta tilasta laaditaan aina vuokrasopimus, josta käy ilmi vuokran määrä, vuokra-aika ja muut vuokraehdot sekä muut mahdollisesti tapauskohtaisesti sovittavat ehdot. Vuokrasopimus voidaan allekirjoittaa paikan päällä tai vaihtoehtoisesti sähköisesti käyttäen Adobe Sign -palvelua. 

Irtisanominen

Vuokrasopimuksen irtisanomisaika määritetään vuokrasopimuksessa. Lähtökohtaisesti vuokrasopimus raukeaa vuokra-ajan lopussa, mutta pidemmissä vuokrasopimuksissa voidaan sopia kohtuullinen irtisanomisaika puolin ja toisin.

kysyttävää?

Kysymällä se selviää

1 + 8 =

lisätietoa

Sijainti ja lähialueen palveluita

Toimistohotelli sijaitsee Nurmeksen ydinkeskustassa pääkadun varrella. Läheltä löytyy paljon palveluita ja nähtävää.

Ravintolat

Nurmeksen keskustassa löytyy ravintoloita moneen makuun. On lounasravintolaa, kebab-pitseriaa, hampurilaisravintolaa sekä italialaisia makuja tarjoavaa ravintolaa. 

Nähtävyyksiä

Nurmeksen vanha kauppala ja puunurmes ovat tutustumisen arvoisia paikkoja. Bomban kylpylä ja etenkin siellä sijaitseva hyvinvointihoitoja tarjoava Glimmer Bomba kannattaa käydä testaamassa. 

Kulttuuri

Nurmes on Suomen virallinen Joululaulukaupunki. Maailmanluokan sellisti Jussi Makkonen asuu Nurmeksessa ja järjestää säännöllisin väliajoin konsertteja kulttuurikodissaan. Elokuvista nauttiville paikkakunnalla on myös monipuolinen elokuvateatteri, jossa usein esitetään ensi-iltaelokuvia ja pääseepä siellä nauttimaan oopperasta ja baletistakin.

Harrastaminen

Nurmeksessa on mahdollisuus liikunnan monipuoliseen harrastamiseen aktiivisen seuratoiminnan ja kuntosalien myötä. Toimistohotellin alakerrassa sijaitsee monipuolinen kuntosali, Kinesiocenter Kuntoilukeskus, josta löytyy kuntosalilaitteiden lisäksi irtorautaa siitä nauttiville sekä pieni cross training -sali ja ohjattua ryhmäliikuntaa pitkin viikkoa. Löytyypä valikoimasta myös 24/7 pyörivät MFC Virtual -virtuaalisesti ohjatut treenit. Luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille alueella löytyy runsaasti retkeily- ja patikointireittejä sekä kalarikkaita vesistöjä kalastamisesta pitäville.

 

Laskettelu

Laskettelusta kiinnostuneille Nurmes on erinomainen paikka. Nurmeksen ympäristössä sijaitsee kolme isoa laskettelukeskusta – Koli, Tahko ja Vuokatti. Matkaa kuhunkin on vain 80 km, joka taittuu huonommassakin kelissä noin tunnissa. 

Buy cheap website traffic