liikekulma

Toimistohotelli

 

Nurmes
Keskeinen sijainti
15 toimistoa
Kokoustila & Lounge-etätyöpisteitä
Alkaen 25 €/ pv
Taustatietoa

 

Kalustettua toimistotilaa ja ajanmukaista kokoustilaa 

 Liikekulman toimistohotelli vuokraa valmiiksi kalustettuja toimistoja lyhyt- tai  pitkäaikaiskäyttöön. Lisäksi vuokraamme ajanmukaisesti varustettua kokoustilaa, joka soveltuu hyvin kokousten ja palavereiden lisäksi erillaisten esittelyiden ja pienimuotoisten luentojen järjestämiseen. Tilavuokriin sisältyy nopea nettiyhteys, kokoustilan vapaa käyttö, sähkö ja vesi sekä toimistokohtainen nimetty parkkipaikka. Toimistohotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Nurmeksen keskustassa. Vain kivenheiton päässä rautatie- ja linja-autoasemilta. Kiinteistön edestä löytyy asiaskasparkkipaikat. 

 

Yhdistä työ ja vapaa-aika

Nurmeksessa on hyvät mahdollisuudet harrastaa monipuolisesti ympäri vuoden. Puhtaaseen   luontoon ja raittiiseen ilmaan päästäkseen ei tarvitse käytännössä, kuin astua toimistohotellin ovesta ulos. Talvella alueella on perinteisesti hyvä lumitilanne ja sen myötä hyvät hiihto- ja talviharrastusmahdollisuudet. Nurmeksessa on hyvä latuverkosto ja 90 km sisällä on kolme laadukasta laskettelu- ja hiihtokeskusta – Koli 81 km, Tahko 90 km ja Vuokatti 88 km. Alueella on myös hyvät kelkkailureitistöt. Kalastamisesta pitäville alueelta löytyy paljon kalarikkaita vesistöjä. Harrastatpa sitten pilkkimistä, mato-ongintaa, uistelua tai vaikka perhoskalastusta, niin Nurmes on hyvä paikka kalastusharrastukseen. Lihaskuntoliikuntaa harrastaakseen ei tarvitse, kuin laskeutua kerros alaspäin. Toimistohotellin alakerrasta löytyy alueen monipuolisin kuntosali, Kinesiocenter Kuntoilukeskus, joka tarjoaa laadukkaat puitteet kuntosaliharjoitteluun ja pienryhmäliikuntaan ympäri vuorokauden.

 

Nurmes 

 Nurmes on kaupunki Pohjois-Karjalassa Suomen neljänneksi suurimman järven, Pielisen, pohjoispäässä. Kuntaliitoksessa Valtimo liitettiin Nurmekseen vuoden 2020 alusta. Väkiluvultaan Nurmes on 9787 henkeä. Maantieteellisesti kaupunki sijoittuu niin, että sieltä on suurin piirtein yhtä pitkä matka lähinpiin kaupunkeihin – Joensuuhun 132 km, Kuopioon 129 km, Kajaaniin 114 km, Iisalmeen 122 km ja Kuhmoon 80 km. Nurmekseen pääsee oman auton lisäksi näppärästi Etelä-Suomesta Joensuun kautta junalla kaksi kertaa päivässä. Kuopiosta ja Kajaanista on linja-autoyhteys. 

 

Toimisto, työhuone, etätyöpiste & kokoustila

Toimistohotelli on hyvä ratkaisu, kun tarvitset toimistoa, työhuonetta, etätyöpistettä tai kokoustilaa. Tilamme on peruskalustettuja, nopealla netillä ja hyvällä sijainnilla varustettuja. 

Toimistoja

Kokoustila

Lounge -aulatyöpisteitä

Teitä palvelee

Mika & Marjo Mustonen

Toimistohotellia pyörittää saman kiinteistön katutasossa sijaitsevan oman kuntosali- ja fysioterapiayrityksensä ohessa Mika ja Marjo Mustonen. Heidät löytää kerrosta alempaa elleivät ole toimistohotellin puolella sijaitsevassa toimistossaan.

Ilmainen nopea netti & WiFi

Vuokraan sisältyy aina nopea netti. Toimistoista löytyvän kiinteän yhteyden lisäksi toimistohotellissa on WiFi-yhteys.

Ilmainen pysäköinti

Toimiston vuokraan sisältyy ilmainen nimetty parkkipaikka. Lämmitystolpan vuokra on 10€/kk (alv 0%).

Kalustetut toimistot

Toimistoissa on peruskalustuksena säädettävä työpöytä, työ- ja asiakastuolit sekä arkistokaappi.

Yhteiset tilat

Vuokraan sisältyy yhteiset aula- ja WC-tilat.

Henkilöstökahvio

Yhteiskäytössä olevasta kahviosta löytyy kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin sekä astianpesukone. Kahvi- ja teeastiastoa löytyy kokousväen tarpeisiin.

Kokoustila

Kokoustilan vapaa käyttö sisältyy viikko- ja kuukausivuokraan. Päivä- ja tuntivuokralla olevat asiakkat voivat vuokrata tilaa
25€/h (alv 0%).

Lounge -aulatyöpisteet

Tunti- tai päivävuokrattavat Lounge -aulatyöpisteet (tulossa lähiaikoina!) soveltuvat erityisesti lyhytaikaista työpistettä tarvitseville. Niiden vapaa käyttö sisältyy viikko- ja kuukausivuokraan  

Tulostus- ja kopiointi

Toimistohotellissa ei ole yhteistulostinta, mutta tarvittaessa tulostus-, kopionti- ja skannauspalvelua voi ostaa pientä korvausta vastaan alakerrasta Kinesiocenter Kuntoilukeskukselta. 

liikekulmasta löytyy

Monipuolista palvelua

Buy cheap website traffic